image
 |  283 28 Червня 2024 | 16:46

На вулицях Луцька фіксують стихійну рекламу (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради регулярно виявляють випадки розміщення стихійної реклами та оголошень на дверях та фасадах багатоквартирних будинків, дорожніх знаках, парканах, електроопорах, конструкціях зупинок громадського транспорту тощо, що призводить до погіршення естетичного вигляду, порушення благоустрою дворів та міста загалом.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Усі вказані в рекламі контактні телефони додаються в систему автоматичного голосового сповіщення «Дзвінок», яка телефонуватиме особі, допоки вона самостійно не з’явиться до департаменту та не усуне правопорушення шляхом ліквідації/очищення усіх попередньо розміщених інформаційно-рекламних повідомлень.

За самовільне розміщення таких оголошень передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 152 КУпАП та п.2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька, який забороняє розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки у невизначених для цього місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі ОСББ у Луцьку забули про прибирання території

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити