image
 |  2 30 Січня 2019 | 14:04

На вулицях Луцька - сміттєвий «колапс» (ФОТО)

Смітники під вікнами багатоповерхівок влаштували мешканці будинків на проспекті Президента Грушевського, 1 та вулицях Словацького, 12, а також 8 березня, 33. Мішки з будівельним сміттям, дошки та ганчір’я – все розкидано на тротуарах та поблизу під’їздів, де щоденно проходить багато громадян.

Про це пише прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Особам, які засмітили територію, інспектори департаменту муніципальної варти Луцька видають приписи на усунення засмічення, адже щоденно відпрацьовують ввірені їм території та слідкують за порядком і чистотою на вулицях. В разі ж їх не виконання припису впродовж певного терміну, працівники департаменту складають на громадян адміністративні протоколи. І як показує практика, майже завжди, після втручання наших інспекторів, громадяни та працівники ЖЕКів, прибирають сміття. Так було і цього разу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохам» припаркувався у непідходящому місці (ФОТО)

Окрему роботу інспектори проводять з головами ОСББ, які повинні недопускати засмічення та проводити з громадянами роз’яснювальну роботу. Разом з тим, керівники ОСББ повинні укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». В разі відсутності такого договору, будівельне сміття на полігон твердих побутових відходів повинні вивозити самі громадяни.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити