image
 |  2 8 Липня 2020 | 19:26

На яких локаціях Луцька встановлять відеоспостереження?

За результатами консультацій з фахівцями, які мали досвід будівництва систем «Безпечне місто» в містах Львів, Київ, Одеса, Дніпро, та з врахуванням вимог фахових представників правоохоронних органів міста Луцьк департаментом муніципальної варти визначено основні ділянки прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку та локації для встановлення камер відеоспостереження.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

На основі сформованого списку локацій, у який ввійшли всі ключові в’їзди/виїзди з міста, стратегічні кільцеві розв’язки та перехрестя основних автомагістралей, фахівці департаменту працюють над розробкою відповідного технічного завдання.

Відеокамери, які заплановано встановити на визначених локаціях, будуть з функціоналом розпізнавання державних номерних знаків.

Встановлення відеокамер створить можливості:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі Забороль під Луцьком — величезне гноєзвалище

• моніторингу ситуації на дорогах міста для забезпечення оперативного реагування на аварії та ситуації, які можуть зашкодити життю та здоров’ю громадян;

• розкриття злочинів, пов’язаних із використанням автотранспорту;

• отримання реальної інформації про дорожньо-транспортні події;

• оперативного відстеження маршруту руху транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити