image
 |  2 27 Жовтня 2018 | 20:00

На Закарпатті мікроавтобус врізався у вантажівку: загинули люди

На трасі Київ - Чоп, неподалік селища Кольчино Мукачівського району Закарпатської области, мікроавтобус в'їхав у вантажівку, внаслідок чого загинули двоє осіб.
Про це повідомляє прес-служба поліції області.
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції сьогодні, 27 жовтня, близько 01:00.
Як з’ясували правоохоронці, 18-річний водій автомобіля Renault Trafic, рухаючись у напрямку Сваляви, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажівкою Volvo під керуванням 49-річного іноземця.
Внаслідок зіткнення на місці аварії загинув водій мікроавтобуса, 18-річний мешканець міста Мукачевого, та його пасажир віком близько 20 років. Особу останнього зараз встановлюють поліцейські.
 Поліція розпочала слідство за ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого").

Відзначається, що водій вантажівки пройшов медогляд, який засвідчив, що чоловік за кермом був тверезий. У поліції призначили низку експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку легковик мало не влетів у подвір’я

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити