image
 |  0 22 Серпня 2019 | 18:36

Набули чинності штрафи для євроблях

22 серпня 2019-го набувають чинності штрафні санкції за порушення при ввезенні транспортних засобів в Україну.

Якщо водій перевищить термін доставки транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення від 20 до 30 діб, заплатить 85 тис. грн, - повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Якщо строк перевищено понад 30 діб, а також у разі втрати або розукомплектування автомобіля, розмір штрафу досягне 170 тис. грн або передбачена конфіскація транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рівненських тролейбусах можна буде платити за проїзд картками та телефонами вже осінню

Аналогічні розміри штрафів введені при перевищенні термінів тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення. Штраф у розмірі 85 тис. грн - за перевищення від 20 до 30 діб. Понад 30 діб, а також у випадку втрати або розукомплектування автомобіля - 170 тис. грн або конфіскація.

Якщо таким автомобілем користуватиметься інша людини чи транспортний засіб використовуватимуть у комерційних цілях, водієві доведеться заплатити штраф 34 тис. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити