image
 |  13 7 Вересня 2020 | 14:27

Начальник відділу освіти району на Волині змушує директорів шкіл їхати на курорт у період пандемії?

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської адміністрації Віктор Пась примушує директорів шкіл району їхати на відпочинок у період епідемії коронавірусу.

Про це пише Wolodimir Mychalyk у соцмережі facebook.

"Віктор Пась директорів шкіл зеленими д&білами вирішив зробити?

Вчора всіх директорів шкіл К-Каширського району, начальник районо Віктор Іванович Пась в наказовому порядку заставив поїхати мінеральну водичку пити на курорт в Східницю. І сам з ними "во главє". Кажуть, типу за свої гроші і профспілкові. Ага, зараз. Ви бачили які ціни там середні на одну людину? То подивіться. Значить, на антисептики, маски, щітки, швабри, штори, обої і все інше для шкіл району - грошей в Пася нема. А на таке є?

І взагалі - почався новий навчальний рік. Під час карантину. Півроку школи не навчали. Всі говорять що буде нова хвиля ковіду. І в робочий час він всіх директорів везе, як Зеленський свою ЗЕ- монобільшість в Трускавець вторік на "обработку" на курорт. Нічого нового не придумав.

Народ, а ви в курсі, що Пась на вибори йде від ЗЕ команди? "думай-те". Знову вчителів нагинати буде за чергову партію. Скільки він вже їх змінив?

От буде прикол, якщо серед директорів пару мужиків набереться, які Пасю голову пару раз в тазік з мінеральною водою на секунд сорок засунуть. Щоб не знущався з педагогів!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поліцейські виявили «несправжнє» авто

Слід зазначити, що минулих місцевих виборів Віктор Пась був кандидатом від партії Петра Порошенка "Солідарність".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити