image
 |  0 28 Вересня 2019 | 16:31

Шедевр вихідного дня: над Луцьком кружляють бойові винищувачі

Стратегічні командно-штабні військові навчання "Козацька воля - 2019" закінчились, відповідно закінчилась і їхня фаза, яка протягом цього тижня тривала на Луцькому військовому аеродромі. І закінчилась вона сьогоднішньою льотною зміною по-авіаційному на справді мажорній ноті. 😊

Про це йдеться на сторінці в мережі Фейсбук Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».

"ШЕДЕВР ВИХІДНОГО ДНЯ !!!

Пропонуємо Вашій увазі фінальний прохід навчально-бойового винищувача МіГ-29УБ зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна-fanpage на гранично малій висоті та високій швидкості над центральною заправочною Луцького військового аеродрому, виконаний під час фінальної льотної зміни навчань сьогодні, в суботу, 28-го вересня", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник потрапив до бази «Миротворця» за участь у російському ролику

"Щиро дякуємо льотному складу за шикарне авіашоу, чекаємо на наступні льотні зміни та бажаємо всім гарних вихідних", - додають у Луцькому аероклубі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити