image
 |  2 14 Грудня 2020 | 20:00

«Нафтогаз» отримав команду від Офісу Зеленського виплатити Вітренку 4 мільйони доларів премій

НАК "Нафтогаз" отримав рознарядку від Офісу Президента готувати платіжку на виплату Юрію Вітренку премій в розмірі 94 мільйони гривень.

Про це УНН повідомили власні джерела.

У такій спосіб Офіс Президента допомагає Вітренку позбудеться конфлікту інтересів, в якому він знаходиться, претендуючи на посаду міністра енергетики. І зрозуміло, отримати 94 млн грн, не чекаючи рішення суду. 

Нагадаємо, Вітренко судиться з "Нафтогазом" за премію в розмірі 8 млн доларів за "досягнення вагомих цілей", в тому числі причетність до перемоги "Нафтогазу" над Газпромом у Стокгольмському арбітражі.

При цьому, як зазначено в позові Вітренка, половину премії йому виплатили, а решту 4 млн дол. - ні, що не дозволяє йому реалізувати конституційне право заробляти на життя працею і своєчасно отримувати плату. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрехалися: ефективність російської «вакцини» перевищила явку на кримському «референдумі»

Відзначимо, що мати Юрія Вітренка Наталія - лідер Прогресивної соціалістичної партії України вважає прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, нацистом.

Також нагадаємо, збиток "Нафтогазу" в першому півріччі 2020 року становив 11,5 млрд грн. При цьому Вітренко не бачить в цьому своєї провини, а перекладає її на інших нечесних менеджерів. 

Як раніше повідомляв УНН, в Раді поки не говорять про шанси Вітренка стати міністром енергетики, вказуючи на безліч зауважень до нього.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити