image
 |  9 15 Серпня 2023 | 23:31

Нахамив військовому: на Волині покарають водія маршрутки

Після публічного розголосу інциденту у Камінь-Каширській громаді, коли водій автобуса публічно принизив військовослужбовця та викинув його речі, в управлінні транспорту та зв'язку облдержадміністрації розпочали перевірку перевізника маршруту щодо дій водія.

Про це в коментарі виданню ВСН повідомив начальник департаменту транспорту і зв'язку Волинської ОВА Назар Романюк.

«Ми познаходили свідків, які були очевидцями інциденту, хочемо з ними поспілкуватися. Вже мали розмову із перевізником, який повинен надати нам певну інформацію і щодо водія, і щодо ситуації загалом. Я особисто дуже стурбований тим, що трапилося, і тримаю це питання на контролі. Ми обов'язково знайдемо важелі впливу і на водія, і на перевізника, та проконтролюємо, щоб вони понесли покарання», - зауважив Назар Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Луцька сільрада віддає в оренду ставок

Нагадаємо, подія трапилася у четвер, 10 серпня, в автобусі, який їхав із села Запруддя Сошичненської громади до Каменя-Каширського. Про конфлікт в соцмережах повідомила очевидиця Марина Мартинюк.

«В автобусі було багато людей, навіть стоячі, а на задньому сидінні сидів хлопець у військовій формі, із змученого обличчя було видно, що їде з фронту додому. В Нуйно, на третій зупинці, де хотів вийти воїн, водій автобуса почав хамити йому про те, що той не попросив його зупинитися на зупинці. Зрештою автобус зупинився і хлопець вийшов, а водій рвонув з місця далі. Солдат стукнув по автобусу і крикнув: «Ей, сумку віддай!». Звичайно ж хамло-водій не зреагував і поїхав далі. Я вигукнула цьому нахабі: «Для чого ви це робите!». Той відповів: «Щоб не був такий розумний». І тут мене понесло: «А ви взагалі розумний, ви не бачите звідки їде людина, совість у вас є!» Чи то на мої слова, чи то здоровий глузд взяв гору, але водій зупинився і що ви думаєте... Викинув сумку воїна на дорогу за метрів 200 від зупинки і поїхав далі», - йдеться у дописі.

Згодом у селі Підцир'я військовий разом із друзями наздогнав автобус. Коли чоловіки підійшли до водія, від нахабної поведінки не залишилось і сліду, проте, чи визнав він свою провину - невідомо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити