image
 |  29 19 Серпня 2021 | 22:25

«Напрацювався»: Нововолинський мер Карпус виписав собі відпускні за наступний рік (ДОКУМЕНТ)

Нововолинський міський голова Борис Карпус вирішив вибрати свої відпускні за період з листопада цього року по листопад наступного, причому з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення.

Таку шокуючу інформацію оприлюднила в групі Типовий Нововолинськ дописувачка мережі Фейсбук Ольга Богдан.

"Наш мер бере приклад з преЗедента... Вибрав всі відпустки за 2020-2021 рік, і вже навіть за період до кінця 2022 року зазіхнув. Зарплата і матеріальна допомога на оздоровлення дозволяє. А ЛОХторат нехай працює і сплачує податки", – йдеться в повідомленні.

На підтвердженння своїх слів дописувачка навела документ від 26 липня 2021 року №70-рв, який засвідчує, що Борису Карпусу надана щорічна відпустка частково на 12 днів із 02 серпня 2021 року – 13 серпня 2021 року за період роботи 20.11.2021 року – 19.11.2022 року з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція вилучила карабіни, рушницю та два травматичні пістолети (ФОТО)

У коментарях до публікації читачі масово обурюються з такої "витівки" мера.

"Я в шоці. Вже напрацював. Можна і у відпустку за 2022 рік🤬" – пише Віра Савченко.

"А як це - відпустка наперед? А від оздоровчих не можна відказатись і перерахувати, наприклад, для важкохворої Насті? Був би гарний вчинок!" – додає Галина Боровик-Пелих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держгеонадра без аукціону видала спецдозвіл для видобуток бурштину на майже 500 гектарах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити