image
 |  9 25 Червня 2020 | 18:21

Нардеп від Волині ставить під сумнів доцільність свого перебування у фракції «Слуга народу»

Сьогодні мешканці 5-ти районів, які обрали мене депутатом, запитують щодо моральних аспектів членів фракції. Тож я буду обговорювати зі своїми виборцями питання мого перебування в фракції "Слуга народу".

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук народний депутат України від виборчого округу №20 (з центром у місті Горохів) Вячеслав Рубльов.

"В країні складна політична ситуація, а лідери партії дозволяють собі сексистські вислови щодо жінки.

В країні складна економічна ситуація. Заробітчани, які повернулися додому і ті, хто тут мешкає, не можуть знайти і побачити сотні тисячі робочих місць, які нам обіцяв Кабінет Міністрів. Малий бізнес банкрутує, люди без роботи, а натомість нам пропонують стерилізувати безробітних, бо в них "діти низької якості", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти «низької якості»: «слуга народу» потрапила до скандалу через різкі висловлювання (ВІДЕО)

Як зазначає Вячеслав Рубльов, колись польський афорист Лешик Кумор казав: "Ахіллесова п'ята нерідко схована в голові".

"Йдучи на вибори від нової партії, я справді вірив в те, що ці люди, молоді обличчя у владі, зможуть змінити мою Україну і хотів разом з ними працювати над цим. Я вірив в країну можливостей, в те, що ситуація зміниться і нас чекає економічне диво.

Сьогодні мешканці 5-ти районів, які обрали мене депутатом, запитують щодо моральних аспектів членів фракції.

Тож я буду обговорювати зі своїми виборцями питання мого перебування в фракції "Слуга народу", - додає Вячеслав Рубльов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексрегіонала Шкарлета призначили в.о. міністра освіти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити