image
 |  4 28 Вересня 2019 | 12:45

Екскварталівець і нардеп зі «Слуги народу» оформив своїм депутатським помічником дружину

Екскварталівець та народний депутат із фракції партії «Слуга народу» Юрій Корявченков взяв собі в помічники дружину.

Це виявили журналісти проєкту Радіо Свобода "Ньюзрум". 

Як йдеться на сайті Верховної Ради, Тетяна Корявченкова працює у нього на громадських засадах. За освітою вона - економіст.

У шлюбі з новообраним депутатом Тетяна Корявченкова перебуває з 2004 року. У подружжя троє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвав батьків «інфантильними д*вбой*бами»: черговий скандал від «слуги народу»

На відміну від Корявченкова, інша депутатка від «Слуги народу» Марина Нікітіна оформила чоловіка помічником вже на платній основі.

Як йдеться на сайті Верховної Ради, Олександр Нікітін працює з нею за строковим трудовим договором на постійній основі.

Окрім того, серед помічників Марини Нікітіної є візажист Вікторія Гужва, яка співпрацює з депутаткою теж на платній основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застілля з шашликами та горілкою у Раді: «слуга народу» вляпався у нову історію (фото)

Екскварталівець Юрій Корявченков потрапив до Ради 9-го скликання як мажоритарник від «Слуги народу», отримавши перемогу на 33 окрузі у Дніпропетровській області.

Наразі він є головою підкомітету з питань автомобільних доріг та дорожнього господарства Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури. Корявченков має чотирьох помічників (усі вони співпрацюють з ним на громадських засадах). 

Марина Нікітіна потрапила до Ради дев'ятого скликання як мажоритарниця від «Слуги народу», отримавши перемогу на 82 окрузі у Запорізькій області. 

Наразі вона є членом комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики і має шістьох помічників (четверо працюють на громадських засадах і двоє за за строковим трудовим договором на постійній основі).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити