image
 |  5 29 Березня 2020 | 19:29

Нас знову «розводять»: Зеленський пробує «пропихнути» закон про розпродаж землі, - депутат Волиньоблради

30 березня Зеленський спробує «пропихнути» закон про розпродаж української землі. Час, коли це буде робитися, обраний не випадково: у розпал світової пандемії коронавірусу в період карантину. А ще – при порожній казні та на порозі економічної кризи. Таким чином «слуги народу» хочуть вберегтися від того ж народу, долю якого вони вирішують.

Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів на сторінці у facebook.

"Влада пішла хитрим шляхом: НАС ЗНОВУ «РОЗВОДЯТЬ». У Зеленського придумали міф, що МВФ вимагає від України продати землю. Інакше грошей не буде. Насправді ж це українська влада сама пропонує МВФ продавати землю. Ідея боротися з олігархами та корупціонерами для наповнення казни і повернення кредиту її не дуже захоплює. А от розпродати землю – будь ласка.

ЗЕвлада у своїй підступності пішла ще далі. Вона вдає, що прислухалася до зауважень суспільства. Ось вам обмеженні купівлі землі у 100 гектарів і лише фізичній особі, радійте! Але радіти доведеться недовго. Бо скоро землю дозволять купувати юридичним особам. По 10 тисяч гектарів у руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітів – Зеленському: Перед тим, як забирати гроші у культури, освіти, аграріїв, місцевих громад, почніть з себе

Хто ці юридичні особи та їх кінцеві бенефіціарії – відомо лише одному Богу. Впевнений, що олігархи зразу ж скористаються подарунком долі, точніше ЗЕ. Юридичних фірм у них дуже багато. І поскуповують землю за безцінь. А тут ще й іноземці підтягнуться. Фінал буде сумний. Але цілком вписується в політику Зеленського, яка спрямована на руйнацію основ української державності", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити