image
 |  0 14 Травня 2018 | 08:53

«Наш обов’язок – підтримати створення реабілітаційного центру для атовців», - Микола Федік

Наш обов’язок – підтримати створення реабілітаційного центру для автовців і це не підлягає обговоренню. Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік під час обговорення питання змін до бюджету міста в частині виділення коштів для створення реабілітаційного центру.
«Потрібно чітко розставити пріоритети. Якби не ці хлопці, то ми взагалі б тут не думали про дороги і економіку. Бо вони захищають наше спокійне життя і наше майбутнє. Це наш обов'язок - підтримати виділення коштів на будівництво реабілітаційного центру. Бо це життя і здоров'я учасників російсько-української війни. Тут взагалі немає що обговорювати», - заявив під час сесії голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.
Однак, правляча більшість у Луцькій міськраді на чолі з УКРОПом та «Батьківщиною» поки що не має бажання підтримувати виділення 5 млн гривень на створення реабілітаційного центру для учасників АТО.
Читайте також, що Луцька міськрада вкотре проявила політичну безвідповідальність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити