image
 |  2 7 Березня 2021 | 16:26

Нацгваpдія у Ковелі затpимала тpьох наpкоманів і «активістів» масової бійки

Припинення масової бійки та затримання трьох осіб з ймовірними наркотичними речовинами – результат профілактичних заходів у Ковелі за минулу добу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк в місті Ковель.

Військовослужбовці військової частини 1141 Національної гвардії України цими вихідними залучаються до охорони громадського порядку у Ковелі.

У суботу, 6 березня наряди гвардійців затримали трьох осіб, у яких під час поверхневого огляду особистих речей було виявлено два згортки та поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс.

Окрім того, у центрі міста військовослужбовці припинили масову бійку за участі близько 30 осіб. В результаті сутички один з чоловіків отримав сильний удар в голову. На місце події викликали карету швидкої, яка надала допомогу. Трьох найбільш активних учасників бійки затримали та передали співробітникам поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нічні масові бійки в центpі Ковеля прибули поліція і Нацгвардія (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити