image
 |  2 20 Лютого 2021 | 17:30

Націоналісти Ковеля закликали вчинками показувати відданість ідеалам, за які загинула Небесна сотня (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Ковелі вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. У пам'ятних заходах узяв участь перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Юрій Поліщук.

"Сьогодні в Ковелі вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Провели молебень, хвилиною мовчання вшанували загиблих, поклали квіти до стелли "Борцям за волю України". Але не тільки словами, а й вчинками ми повинні показувати нашу подальшу працю за те, за що боролись люди на Майдані, за що загинула "Небесна сотня", а саме за українську Україну, за незалежну та самостійну.

Не забуваймо про це, не забуваймо за тих, хто віддав найцінніше - своє життя. Боротьба не завершилась! Слава Героям України!" - написала на сторінці Ковельська Свобода в мережі Фейсбук депутат Ковельської міської ради з фракції ВО "Свобода" Ірина Луцик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Меморіалі Слави вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо назавжди звільнитися від російського впливу і позбутися внутрішніх комплексів, – депутат Луцької міськради

Спогадами про події Революції Гідності поділився перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Юрій Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити