image
 |  4 29 Січня 2021 | 21:40

Націоналісти в Ковелі вшанували пам'ять Героїв Крут (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Ковелі активісти Всеукраїнської громадської організації "Сокіл", Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та небайдужі громадяни вшанували пам'ять Героїв Крут.

Про це написала в групі «Ковельська Свобода» депутат міської ради від ВО «Свобода» Ірина Луцик.

У пам'ятному заході також узяли участь українські священнослужителі. Настоятель храму святого Пантелеймона військовий капелан отець Матвій (смт. Люблінець) та настоятель Отець Анатолій Свято-Дмитрівський собор у Ковелі

"В Ковелі ВГО "Сокіл", ВО "Свобода", священослужителі та не байдужі громадяни вшанували пам'ять "Героїв Крут", які жертовно віддали свої життя за незалежність та майбутнє. Доки жива наша пам'ять доти ми не переможні!Герої не вмирають! Слава Україні!" - йдеться в дописі.

Ірина Луцик також розмістила в мережі світлини з пам'ятного заходу.

"Сьогодні ми запалили символічні вогні хоробрості Героїв битви під Крутами. Цей вогонь палає і у сучасних героях. Ми повинні нести кровну пам'ять з покоління в покоління. І таким чином здобувати перемоги. Допоки горить вогонь героїв в наших серцях допоки звучить на цій планеті український національний славень. Доти буде Україна і українська нація", - заявив заступник голови організації Сокіл Максим Новицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вшанували героїв Крут (ФОТО)

«Сто років потому ми знову ж таким бачимо, що боронити Україну пішли добровольці. Як і сьогодні, Саме сьогодні на кордонах нашої держави з перших днів воюють добровольці. Тому товариство прикро, що таку знакову подію для української нації проігнорувала місцева влада», - зазначив у своєму виступі перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити