image
 |  0 18 Травня 2019 | 14:34

«Нацистські тварюки!», - висловився пропагандист Кремля Володимир Соловйов

Володимир Соловйов укотре звинуватив державу в сповідуванні ідеології нацизму.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував чергову істерику через ухвалення в Україні закону про мову 5670-д. Про це повідомляє «Оглядач».

Він укотре звинуватив Україну в сповідуванні ідеології нацизму в ефірі своєї програми «Вечір із Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1».

«А в законі немає, що, наприклад, треба червону зірку пришити тим, хто розмовляє російською? Ви ж росіян мітити збираєтеся! Ви ж нацистські тварюки! Ви ухвалили нацистський закон про мову!» — люто вигукував Соловйов, звертаючись до українських гостей у студії.

Його підтримав і російський політолог-українофоб Володимир Корнілов, котрий побачив в ухваленому законі «геноцид» молодих українців.

«Я навіть не буду казати про порушення прав мовних елементарних мільйонів людей, про порушення міжнародних зобов’язань і угод, які Україна на себе взяла! Вони навіть не розуміють, яку вони підлість для свого ж майбутнього покоління зробили! Уявіть: діти закінчують дитячий садок, школу, виші й ніколи ніде не вчать свою рідну мову! Балакати нею вони вміють, а писати — ні. Українську вони в побуті не використовують — в результаті не знають жодної мови. Вони не розуміють, що підривають власні освіту, культуру, майбутнє покоління!» — вибухнув фейком рупор Кремля.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити