image
 |  7 17 Листопада 2019 | 13:47

Найкращі юні футболісти Горохівщини – у Мар'янівці

У міському парку Горохова на оновленому майданчику зі штучним покриттям 8 листопада 2019 року відбувся дитячий турнір із міні-футболу серед учнів спортивних шкіл району.

Про це поінформував на сайті Горохівської РДА глова громадської організації «Горохівська місцева організація ВФСТ «Колос».

За призові місця змагалися 8 команд у двох вікових категоріях. Після жеребкування між командами розпочалися захоплюючі футбольні баталії. Ігровий день був досить насичений, а юні футболісти демонстрували хороший рівень підготовки.

У результаті серії ігор визначились переможці та призери турнірів. Серед вихованців 2006-2007 р.н. перемогу отримали футболісти КДЮСШ імені О.Баламута (смт Мар’янівка), друге місце посіла команда ДЮСШ «Колос» (м.Берестечко), а третє місце виборола команда КДЮСШ імені О.Баламута (м.Горохів).

Серед вихованців 2008 р.н. та молодших І місце у команди КДЮСШ імені О.Баламута (м.Горохів), ІІ – ДЮСШ «Колос» (с.Мирне – дівчата), ІІІ – ДЮСШ «Колос» (с.Мирне – юнаки).

Після закінчення всіх ігор відбулася церемонія вручення призів переможцям та призерам турніру – кубки, грамоти та солодощі.

Керівники району привітали учасників з хорошою грою і відзначив, що проведення таких змагань сприяє як популяризації футболу серед дітей, так і виявленню нових талантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неправильно, коли кілька чиновників вирішують долю всієї громади, - голова Мар'янівської ОТГ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити