image
 |  0 14 Грудня 2018 | 14:34

Назвали найпопулярніший алкоголь за новорічним столом

До новорічного столу українці переважно купуватимуть алкоголь вітчизняного виробництва.

"За останній місяць року українські виробники продають майже чверть своїх річних обсягів. Цей Новий рік — не виняток. Продавати будуть багато, пити також. Крім того, цього року уряд дав українцям багато передноворічних вихідних", - говорить Олексій Дорошенко директор асоціації постачальників торгівельних мереж, пише УНН.

Найбільше перед Новим роком купуватимуть горілки.

"Перше місце — горілка. Вона і зараз займає більше 50% від усього споживання алкоголю в країні. На другому місці — ігристі вина. Популярністю користуватимуться вітчизняні виробники, за ними — італійські, потім вже французькі", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застуда наступає: як вилікувати кашель?

Замикають трійку лідерів міцні напої - джин, віскі. Крім того, українці купуватимуть до новорічного столу напівсолодкі та солодкі вина. В основному йдеться про напої вітчизняного виробництва. Далі йде молдовське та грузинське вино.

"Грузинське обиратимуть у меншій мірі тому, що якісне грузинське вино дороге, не якісне — несмачне", - говорить Дорошенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити