image
 |  4 20 Квітня 2019 | 21:24

Назвали смачну їжу, яка покращить зір

Для профілактики хорошого зору, необхідно не тільки займатися гімнастикою для очей, але і правильне харчування. Лікарі радять включити в раціон чорницю.

Вона містить необхідні компоненти, які сприяють поліпшенню зору. Ягоди цієї рослини мають безліч корисних властивостей, пише Радіо Максимум.

Експерти рекомендують їсти ягоди при відшаруванні тканин сітківки, а також при порушеному кровообігу в ній. Користь ягоди також в тому, що її компоненти значно покращують кровообіг очних яблук. Це дозволяє транспортувати до них більше кисню і різних корисних необхідних компонентів.

Чорниця містить комплекс різних вітамінів і мікроелементів, що впливає на всі частини ока. Але користь від неї буде помітна лише в тому випадку, якщо приймати її регулярно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В усі області України доставлять нову вакцину проти сказу

Можна робити корисний сніданок – смузі на основі чорниці. Інгредієнти: чорниця – 300 гр, пучок шпинату, гілочка м'яти, солодке яблуко – 1 шт. Усі інгредієнти занурюємо в блендер, збиваємо до однорідної маси. Можна прикрасити горішками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити