image
 |  2 25 Вересня 2020 | 20:50

Назвали суму капітальних ремонтів двох проспектів у Луцьку

У Луцьку капітально ремонтують ділянку шляху на проспектах Перемоги та Соборності до перехрестя вулиці Чорновола. Орієнтовна вартість робіт майже 20 мільйонів гривень.

Про це розповів Суспільному директор Департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Микола Осіюк каже, що цю дорогу не ремонтували 20 років. Ця ділянка є аварійною. Тут 5-7 разів на рік роблять ямковий ремонт.

На проспекті Соборності ремонтують дорожнє покриття від мосту до повороту на вулицю Чорновола. Майстер об’єкту Володимир Кватирко розповідає, що тут міняють усе - бордюр, бруківку. Пізніше будуть дорогу різати фрезою, два шари асфальту кластимуть: один - вирівнювання і верхній шар.

Зі слів Володимира Кватирка, щоб люди не перебігали через дорогу від торгового центру до Завокзального ринку, продовжують частину роздільної смуги. Одна смуга дороги зараз перекрита. Водій Ігор каже, що ремонт завдає йому незручностей: "Суцільні пробки, в нормальних країнах ремонт робиться вночі, а в нас в активний період часу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Працюють майстри цілий світловий день, бо до Нового року мають закінчити об'єкт, - каже майстер Володимир Катирко. Нині у Луцьку капітально ремонтують ще одну дорогу в районі вулиці Ківерцівської, - розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити