image
 |  11 9 Березня 2020 | 23:59

Названі найнебезпечніші місця для сексу

Коли є бажання зайнятися сексом, закохана пара може вигадати багато всіляких варіантів, де можна віддатися пристрасті. Та такі дії не завжди призводять до добра.

Експерти Comments розповіли про ті місця, де у жодному разі не можна займатися сексом.

Туалет

Тісні кабінки туалетів літака, клубу чи ресторану занадто брудні, щоб займатися в них сексом. Просто уявіть, скільки людей між прибираннями санвузлів його відвідують і напевно не всі вони миють руки. Як мінімум, кишкова паличка вам буде забезпечена.

Роздягальня

Місце переодягання до й після тренування, звичайно, спокушає. Ось тільки свідками сексуального акту стануть мільярди бактерій, для яких там ідеальні умови розмноження. Якщо там не рекомендують ходити босоніж, то про який секс може йтися?

Кінотеатр

За статистикою, сидіння і підлокітники кінотеатрів чистять раз на півроку (у кращому випадку). Крім того, аналіз пилу з кінотеатру одного разу показав наявність стафілокока. Коротше, від сексу в кінотеатрі краще утримайтеся.

Парк

Мінімальний набір у парку — віруси, інфекції, сліди (й не тільки) фекалій, бите скло і навіть шприци. Правда у тому, що парк — найбільш небезпечне місце для сексу.

Пляж

Про небезпеку сексу у воді добре відомо, а якщо ви хочете зайнятися сексом саме на пляжі — задумайтеся: у піску безліч шкідливих бактерій і вірусів. До того ж, забруднення довкілля та світового океану неминуче призводять до численних захворювань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити