image
 |  4 2 Січня 2021 | 23:01

Названо «за» і «проти» сексу після вживання алкоголю

"Відносини" між алкоголем і сексом досить дивні. Спиртне може допомогти розкріпачитися і проявити сексуальну активність, а може накликати біду. Ось основні наслідки їхнього зв'язку.

«За»

1. Алкоголь прибирає заборони

Він не підвищує лібідо як таке, але допомагає впоратися з тривожністю і подолати перешкоди, які заважали сексу. Переживання про фігуру або про те, чи вийде доставити партнеру оргазм, нерідко можна зняти парою келихів вина. Алкоголь спрощує комунікацію і створює бойовий настрій: нічого поганого не трапиться, передає cosmo.ru.

2. Спиртне допомагає зосередитися на сьогоденні

Один з головних факторів, що знижують бажання - стрес. Алкоголь знижує активність нейронів, а з нею і рівень занепокоєння. А хороший секс вимагає повного відволікання від проблем і нескінченного списку справ.

3. Підвищує приязнь до партнера

Дослідження показують, що люди після випивки вважають інших більш привабливими. Звичайно, впливають і тривалість відносин, і настрій, і зв'язок, але в цілому "картинка" стає кращою.

4. Підсилює бажання стати ближче

Алкоголь впливає на префронтальну кору мозку, що відповідає за емоції. Це дозволяє стати більш товариськими і обговорити, наприклад, виниклі почуття. Якщо хочеться дізнатися, як він насправді до тебе ставиться, випийте трохи вина. Але у великих дозах алкоголь виробляє зворотний ефект.

«Проти»

1. Деяким людям не можна пити

Хтось схильний до алкоголізму, а хтось приймає ліки, не сумісні зі спиртним. Так що позитивного ефекту можна не досягти, а тільки зіпсувати вечір.

2. Згода і засудження

Алкоголь може стати причиною непотрібних "подвигів" на зразок незахищеного сексу або втілення фантазій, які тобі не подобаються. Бувають неприємності і гірше, яких можна було б уникнути, якби спртне не сповільнило реакції.

3. Поганий секс

Великі дози алкоголю призводять до сексуальної дисфункції у чоловіків і зниження кількості змазки у жінок.

4. Відділення від партнера

Після великої кількості спиртного замість зосередження на моменті можна отримати повне відсторонення від усього.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити