|  2 11 Травня 2018 | 10:02

«Не був і не є членом партії під....са», - депутат Луцькради

Депутат Луцької міської ради різко висловився в бік лідера Радикальної партії Олега Ляшка.
Нагадаємо, у березні цього року керівник партії Олег Ляшко у мережі Фейсбук прокоментував дії луцьких радикалів, котрі в березні 2017 року приєднались до переформатування більшості в міськраді.
«Продажні кінчені тварі, які купилися на 30 срібляків від Палиці», - прокоментував допис Лапіна Олег Ляшко.

Цей коментар, схоже на те, образив депутата Аркадія Соломатіна, який до міської ради потрапив по спискам «Радикальної партії України», тому ввечері, зібравшись із думками, висловив свою емоційну промову у себе на сторінці в мережі Фейсбук.
«Рік назад НАРДЕП ЛЯШКО мене виключив з ПАРТІЇ ЛЯШКА... Може, хтось пояснить ЕТАМУ ЛІДЕРУ 3.14-пі що виключити він може СВОЇХ ЧЛЕНІВ... Не був і не є ЧЛЕНОМ партії під....са, якого міг і треба було в жовтні 2014-го просто пристрелить в Маріку...», - написав депутат вигнанець Аркадій Соломатін.

Читайте також: Депутати Сергій Була, Костянтин Петрочук та Аркадій Соломатін, які перебувають в епіцентрі земельного скандалу, втратили довіру виборців.
В агонії та пориві емоцій Аркадій Соломатін написав коментар, який вже зранку зник, тобто, схоже на те, депутат його видалив.
«Просто у мене була нагода видалити цю тварюку, коли він зі світою приїхав на «передок»…, - коментує Соломатін.

У народного обранця поцікавились, чому він йшов в раду саме від цієї партії, де лідера назвав тварюкою, на що Аркадій відповів, що із запропонованих партій, саме ця політична сила не вимагала бути її членом.
Скріни активної переписки депутата вигнанця ми розмістили нижче.

А це вже ранішній скрін допису, але вже без коментаря в якому Аркадій Соломатін називав Олега Ляшка «тварюкою».



Нагадуємо, що Депутат Луцької міськради, член правлячої провладної більшості Аркадій Соломатін з метою уникнення розмови з журналістами про події на останній скандальній сесії вдався до примітивної брехні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити