image
 |  4 2 Червня 2021 | 18:54

«Не дозволимо закріпачити українців!» Від Ради вимагають відтермінувати відкриття ринку землі

Народний депутат України від ВО «Свобода» Оксана Савчук зареєструвала у Верховній Раді законопроект №5486-3 — про відтермінування відкриття ринку землі до 1 січня 2026 року.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Народний депутат України від ВО «Свобода» Оксана Савчук зареєструвала у Верховній Раді законопроект №5486-3 — про відтермінування відкриття ринку землі до 1 січня 2026 року!

Вимагаємо негайно поставити його на голосування!" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член політради «Слуги народу» потрапив до бази «Миротворця» через контрабандну торгівлю з Кримом і окупованими територіями Донбасу

"Те, що пропонує влада, увесь цей «прозорий ринок землі», з прозорістю і з ринком мають стільки ж спільного, як морська свинка зі свиньми і морем.

На ділі це не закон. Це — кримінальна схема. Схема остаточного пограбунку українців олігархами. Мусимо заблокувати це. Перенести як мінімум на 5 років.

До того часу, доки новий, ПРОУКРАЇНСЬКИЙ парламент розробить і, головне — втілить у життя дієві механізми захисту української землі та українців.

Підтримуйте, товариство!" - додає Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 7 році війни з Росією у Верховній Раді – досі повно малоросів, - депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити