image
 |  5 29 Листопада 2019 | 21:32

«Не пройшло й півроку, а «Слуги народу» вже розпочали виключення з фракції», – Поліщук

Не пройшло й півроку, а в мегафракції «Слуги народу» вже розпочалося з’ясування стосунків, скандали, виключення з фракції.

Про це в інтерв’ю «ВолиньUA» розповів перший заступник голови Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Поліщук.

Політик вважає «нові обличчя» в уряді та парламенті – переважно некомпетентними та малопрофесійними. Також не сприяють довірі до влади й закриті засідання уряду, порушення регламенту роботи Верховної Ради та парламентських комітетів.

«Як на мене, «нові обличчя» в уряді та парламенті – переважно некомпетентні та малопрофесійні. Не пройшло й півроку, а в мегафракції «Слуги народу» вже розпочалося з’ясування стосунків, скандали, виключення з фракції. Не сприяють довірі до влади й закриті засідання уряду, порушення регламенту роботи Верховної Ради та парламентських комітетів. Оцінюючи перші місяці діяльності «зеленої команди», не вірю, що вони виконають свої передвиборні обіцянки», - розповідає Поліщук.

На думку першого заступника голови Волинської обласної ради сьогодні перед місцевою владою найважливішими проблемами є завершення реформи децентралізації, формування стратегії розвитку області на наступні роки. Ці питання є стратегічними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Продаж землі – це загроза існуванню нашої держави», - Юрій Поліщук

«Проблемних питань досить багато. Серед першочергових, на мою думку, – збереження довкілля, завершення реформи децентралізації, формування стратегії розвитку області на наступні роки. Ці питання – стратегічні. Крім них, є питання щоденні. Існує серйозна проблема наповнення обласного бюджету, виконання обласних програм. Під час особистих прийомів громадян найбільше звернень стосуються допомог на лікування, соціального захисту, правових питань», - коментує Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити