image
 |  2 11 Листопада 2018 | 19:10

Неадекватний «путінський» пропагандист знову познущався з могили Бандери (ВІДЕО)

Неадекватний путінський пропагандист Грем Філліпс, який з початку російської агресії проти України заробляє собі на життя участю у висвітленні діяльності бандформувань “Л/ДНР” і російською пропагандою в різних точках Європи, вкотре скоїв антиукраїнську акцію.
За інформацією "Вголосу", учора, 10 листопада, в Німеччині на кладовищі у Мюнхені, де похований Степан Бандера, він влаштував повторну клоунаду-дебош.
Пропагандист заявив, що після “акції”, яку він зробив минулого місяця, українці так нічого і не зрозуміли, тому тепер він прийшов знову і “вже не буде таким ввічливим”.
Філіпс зірвав із могили прапори України, ногами розтоптав прапорці і поставив плакат із образливим написом, що тут “гниє в пеклі нацистський под..нок Степан Бандера”.
Під час цього шабашу до могили Провідника прийшли помолитися двоє чоловіків. Вони попросили Філліпса припинити знущання, а він у відповідь гавкав їм свою пропагандистську нісенітницю.
Чоловіки не хотіли вступати в конфлікт із агресивним чоловіком, тому постояли біля могили і пішли.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=l0iFV-sRDTU[/embed]
Як уже писав “Вголос”, 15 жовтня, в річницю загибелі Степана Бандери, вбитого в Мюнхені агентом КДБ, Філліпс приходив на це місце. Тоді він теж жбурнув на землю чорно-червоний прапор і поставив на могилу плакат із написом про те, що “тут похований український нацист”.
5 листопада Філіпс спробував спровокувати на бійку посла України в Австрії Олександра Щербу та отримав від нього “відповідь”.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На площі Героїв Майдану в Луцьку освятили пам’ятну дошку Степану Бандері

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити