image
 |  5 21 Листопада 2021 | 21:06

Неадекватний чоловік скинув із балкона скло на дитину

Агресивний чоловік цілився в голову матері дитини, але все скло впало на 2-річного малюка.

У Києві, у Солом'янському районі, неадекватний мешканець одного з багатоквартирних будинків скинув на 2-річну дитину з балкона скло.

Про це повідомила мати дитини у Facebook-спільноті "Los Solomas/Солом'янський район".

Інцидент стався на вулиці Олексіївській. За словами жінка, агресивний чоловік цілився їй у голову, але все скло впало на 2-річного сина.

"Його врятував дуже щільний одяг, дивом не поранене обличчя і очі, подряпана лише моя гола щиколотка", — каже вона.

Фото з соціальних мереж

У коментарях місцеві мешканці написали, що знають про цього чоловіка. За словами мешканців будинку, у нього проблеми з психікою:

"Знаю, що у нього проблеми з психікою, він неадекватний, часто з балкона кричить матами, і не тільки з балкона. Біля магазину часто ходить і матюкається. У нього хвороба, але неосудним його не визнають";

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни волинської бригади вшанували побратимів та майданівців (ФОТО)

"Він психічно хворий і перебуває на обліку. Примусового лікування, на жаль, немає, тільки за згодою самого правопорушника або його родичів. Після приїзду психіатричної допомоги останній від лікарської допомоги відмовляється. Примусово на лікування забрати немає можливості. Все на рівні законодавства".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити