image
 |  2 21 Листопада 2021 | 21:35

Воїни волинської бригади вшанували побратимів та майданівців (ФОТО)

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав життя за національну українську ідею на Майдані, і тих, хто, ставши на захист своєї землі в боротьбі з російським окупантом, загинув на фронті.

Про це пишуть на стоінці 14-ї ОМБР. 

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко спільно з громадою Володимира, представниками міської та районної влади взяв участь у пам’ятних заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи. Поклав квіти до дошки пам’яті Героям Небесної Сотні та до меморіалу воїнам, які загинули, захищаючи Україну в російсько-українській війні. Капелан нашої бригади Ігор Бігун та отець Микола Гінайло спільно з учасниками поминальних заходів помолилися за спокій загиблих борців за свободу та незалежність України.

Заради майбутнього України, заради свободи та в ім’я гідності українського народу, воїни нашої 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого 7 років поспіль захищають Україну на Східному фронті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21 листопада. Цей день в історії: знакове свято новітньої історії України – День Гідності та Свободи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити