image
 |  4 25 Вересня 2020 | 19:10

Небезпечна пожежа - на Волині: вогонь гасили на заправці

24 вересня у смт Любешів відбулись комплексі тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожежі на найбільшому в районі автозаправному комплексі.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Фахівці цивільного захисту спільно з персоналом АЗС відпрацювали порядок дій у випадку пожежі. Першими в боротьбу з вогнем приступили працівники станції, які вжили заходів для евакуації людей і техніки з небезпечної території, застосували для гасіння вогню вогнегасники.

Першими в боротьбу з вогнем приступили працівники станції, які вжили заходів для евакуації людей і техніки з небезпечної території, застосували для гасіння вогню вогнегасники.

Рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів Управління ДСНС у Волинській області прибули до місця події в складі двох відділень, включились в апарати на стисненому повітрі та провели бойове розгортання.

Для подачі на гасіння пожежі пального рятувальники одягнули тепловідбивні костюми. Завдяки правильному порядку застосування сил і засобів умовна пожежа була успішно ліквідована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити