image
 |  2 24 Грудня 2018 | 20:11

«Небезпечно для країни»: Ярош про Зеленського та Вакарчука

Колишній очільник “Правого сектору”, керівник “Української добровольчої армії” Дмитро Ярош прокоментував те, що комік Володимир Зеленський і співак Святослав Вакарчук можуть балотуватися на посаду Президента України.

Про це пише “Українська правда”. 

Так, Дмитро Ярош зазначив, що він негативно ставиться до того, що співак і комік можуть йти у Президенти. На його думку, така тенденція — це ознака недорозвинутості політичної системи, що є небезпечно в умовах війни. 

“Це такий неоколоніальний шлях. Хоча це, наскільки я розумію, і світовий тренд — багато таких от людей вискакують зараз у політиці в розвинутих країнах”, — зазначив Ярош. 

Керівник “Української добровольчої армії” водночас похвалив Зеленського за те, що той створив “гумористичну імперію, яку можна протиставити РФ”. А Вакарчука ж назвав “ліберальним патріотом”. 

“Він ліберал за своїми світоглядними позиціями, я їх підтримувати не можу. Він має право йти, куди захоче й як захоче, але я б не радив”, — зазначив Ярош. 

Нагадаємо, Ярош підтримав рішення націоналістів про Кошулинського як єдиного кандидата в Президенти. 

Раніше Дмитро Ярош назвав виваженою і правильною відмову лідера ВО “Свобода” Олега Тягнибока від участі в президентських виборах, а його пропозицію висунути Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій — логічною та прийнятною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сподіваюсь, що Національна ідея і постать Руслана Кошулинського стануть об’єднуючими факторами, – Дмитро Ярош

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити