image
 |  0 20 Листопада 2018 | 11:59

Сподіваюсь, що Національна ідея і постать Руслана Кошулинського стануть об’єднуючими факторами, – Дмитро Ярош

Лідер «Української добровольчої армії» Дмитро Ярош привітав спільне рішення націоналістичних організацій щодо підтримки на виборах Президента України кандидатури Руслана Кошулинського.

Про це Дмитро Ярош написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Вітаю рішення націоналістичних організацій про єдиного кандидата в Президенти!

Сподіваюсь, що Національна ідея і постать Руслана Кошулинського стануть об’єднуючими факторами не тільки для націоналістів і не тільки на виборах, а для широкого українського патріотичного фронту на різних ділянках суспільного життя...» – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош підтримає Кошулинського на виборах президента

Зі слів Дмитра Яроша, утвердження ідеї державності української нації та протидія прокремлівським реваншистам – головні завдання для українців на найближчу перспективу.

І, найважливіше, щоб за виборчими процесами ми, українці, не забули, що йде війна за Незалежність і Соборність. Бо, як правило, ворог б’є тоді, коли цього не сподіваєшся...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошулинський отримав потужну армію прихильників «Свободи» та УДА Яроша, – політолог

«Знаю, що у кремлівських карликів нічого не вийде і вони будуть горіти в пеклі. Впевнений, що ми здолаємо всі непорозуміння та труднощі, і Перемога буде за нами.

Отже, все буде Україна!» – переконаний Дмитро Ярош.

Нагадаємо, що «Правий сектор», КУН, ОУН та «СІЧ» оприлюднили спільну заяву про те, що на виборах Президента України. підтримують Руслана Кошулинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як єдиного кандидата від націоналістів суспільство сприйме тільки Кошулинського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити