image
 |  0 14 Грудня 2018 | 17:24

Недовго музика грала: на Волині скандальна директорка продовжує працювати вчителем

Скандальна директорка школи села Озеро, що в Ківерцівському районі, Світлана Степанюк, яку звільнили з посади 30 листопада, залишиться вчителем цієї школи.

Про це повідомили батьки учнів школи, які майже півроку добивалися звільнення Світлани Степанюк, заявляючи про її свавілля щодо дітей, - пише ВолиньPost.

Інформацію про це у коментарі журналістам підтвердив начальник районного відділу освіти Микола Грибук.

За його словами, Світлана Степанюк матиме уроки зарубіжної літератури. «З одного боку, після звільнення з посади директора, вона мала б піти зі школи. Але є один нюанс: у 1994 році її прийняли як вчителя зарубіжної літератури. Про це є запис у трудовій книзі, а другий запис – про призначення на посаду директора», - сказав Грибук.

Він додав, що не бачить зараз у цьому нічого критичного. Мовляв, якщо будуть якісь порушення у ставленні до учнів чи прояви неадекватної поведінки вчителя, то на них мусить відреагувати в.о. директора Неля Квач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинським шахтарям обіцяють виплатити заборговану зарплату до кінця року

До того ж, очільник районного відділу освіти припустив, що Світлана Степанюк, ймовірно, оскаржуватиме рішення райради щодо звільнення з посади директора.

«Якщо вона у суді оскаржує навіть догану, то, думаю, і це оскаржуватиме відповідно до встановлених термінів», – прокоментував Грибук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити