image
 |  2 18 Грудня 2020 | 17:23

Немає ні в ОП, ні вдома: заступник Єрмака зник, щоб уникнути вручення підозри НАБУ

Заступник голови Офісу Президента Олег Татаров сьогодні не з'явився на роботу, також детективи НАБУ на виявили Татарова в нього вдома.

Про це на сторінці в мережі Facebook повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Сьогодні в.о. голови САП Максим Грищук підписав підозру Татарову, детективи НАБУ приїхали в ОП за місцем його роботи, проте з'ясувалося, що Татаров сьогодні на роботу не з'явився. Нагадаю, він є заступником голови ОП з питань правоохоронних органів, по суті головним координатором роботи силовиків. Також детективи не виявили Татарова в нього вдома. Підозру передано за місцем роботи Татарова в ОП", - ідеться в повідомленні.

За словами Бутусова, Офіс Президента ніяк не коментує зникнення одного з найближчих співробітників президента.

"Ніяк не коментує можливість перебування на посаді чиновника, який отримав підозру НАБУ. Таке відчуття, що в Татарова імунітет, і ні президент Зеленський, ні голова ОП Єрмак за своїх підлеглих взагалі не хочуть нести ніякої відповідальності. Гей, хлопці, кидайте пінг-понг і карусель, у вас зник координатор правоохоронних органів! Він підозрюється в корупції! Запишіть відосік, хоча б, що ви з нами, тому що ваше мовчання показує, що ви абсолютно не контролюєте ситуації в країні", - наголосив головний редактор Цензор.НЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступнику Єрмака підписали підозру

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити