image
 |  7 17 Грудня 2021 | 13:32

Неподалік Луцька просять облаштувати територію для сміттєзвалища

Цуманську селищну раду суд зобов`язав виготовити документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки під сміттєзвалище в селі Клубочин Луцького району.

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області.

Луцька окружна прокуратура в інтересах держави, в особі Державної екологічної інспекції у Волинській області, подала адміністративний позов до Волинського окружного адміністративного суду про визнання протиправною бездіяльність Цуманської селищної ради щодо поводження з відходами на території населених пунктів Цуманської селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина володимирського депутата хоче отримати земельну ділянку?

Окрім того, Луцька окружна прокуратура в особі Державної екологічної інспекції у Волинській області просить суд зобов`язати Цуманську селищну раду вчинити дії та забезпечити виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Клубочин Луцького району площею 0,5 га, з розташованим на ній сміттєзвалищем твердих побутових відходів, винесення в натурі та встановлення (на місцевості) її меж, а також здійснення державної реєстрації прав на неї.

Волинський окружний адміністративний суд вирішив позов задовольнити повністю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити