image
 |  9 2 Жовтня 2021 | 18:47

Неподалік Луцька відкривають приватну клініку

У місті Рожище відбулася робоча зустріч директора Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лариси Вишневської та регіонального представника нової клініки у Волинській області Сергія Романюка.

Про це пише Район.Рожище.

Сергій Романюк проінформував, що найближчим часом у місті Рожище запрацює нова медична установа – приватна поліклініка сімейного типу «Медична зірка «Волинська».

Це перший філіал «Медичної зірки» в західному регіоні України. Такі медичні центри також планують відкрити у містах Луцьк, Камінь-Каширський та селищі Ратне.

Уже відкриті представництва клініки у ряді областей України (Київська, Харківська, Кіровоградська, Одеська).

У медичному центрі буде надаватися широкий спектр медичних послуг, як платних, так і безкоштовних. Так, звернення до сімейного лікаря – це безоплатно навіть в приватній клініці. Тобто пацієнт може звертатись до свого лікаря за потреби: огляд, направлення, лікування. І все це без прив’язки до місця реєстрації, без черг та безоплатно для людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині невідомі вивезли в поле сотні пар взуття та одягу (ФОТО)

Основним є те, що рожищани зможуть скористатися послугами новоутвореного закладу та обрати свого сімейного лікаря на таких же умовах, які передбачені у всіх медичних закладах (обстеження, діагностика, лікування, направлення до профільного лікаря, отримання листка непрацездатності та інше).

У перспективі, з метою розширення надання медичної допомоги для пацієнтів додатково на постійній основі будуть залучати лікарів вторинної медичної ланки: гінеколог, ендокринолог, невропатолог та інші.

У відповідь Лариса Вишневська розповіла про перелік послуг, основні завдання та роботу служби зайнятості стосовно допомоги у пошуку та працевлаштуванні безробітних громадян, про шляхи та методи співпраці з роботодавцями.

У закладі вже сформували колектив. Це – сімейні лікарки Вікторія Петровська, Світлана Бойчук; педіатриня Оксана Ткачук, лікар УЗ-діагностики Андрій Сегеда, гінекологи Сергій Романюк та Володимир Семенюк.

На завершення зустрічі керівники висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити