image
 |  4 9 Травня 2019 | 23:01

Неподалік Луцька водій на «Жигулях» врізався в паркан кладовища (ФОТО)

У селі Прилуцьке, ймовірно п'яний водій на "Жигулях" пошкодив паркан на кладовищі.

Про це пише Володимир Маць у соцмережі facebook.

"У неділю, 5 травня 2019 р. в селі Прилуцькому на кладовищі були проводи. Не дивлячись на погану, дощову погоду, люди приїжджали, приходили на кладовище і я зі своїми синами також прийшов на цвинтар. Але на жаль під час проводів стався не приємний інцидент, десь о 14.00 годині автомобіль марки "Жигуль", синього кольору розвертався біля кута загорожі кладовища зі сторони вул. Наливайка і вул. Богуна та пошкодив нову залізобетону огорожу, розтрощив стопчик і тріснули дві плити.

Читайте також: На Волині будують нову дорогу до КПП «Устилуг-Зосін»

Сам водій "антихрист" на своєму автомобілі втік з місця події. Видно був в нетверезому стані та думає, що він гріх сховав від людей, але від Бога не сховаєш. На місце події я викликав поліцію, написав заяву та пояснення. Горе водія буде розшукувати поліція. Можливо хтось бачив номера автомобіля, чи знає власника "Жигуля", прошу повідомити на 102, або в Прилуцьку сільську раду. Мій мобільний телефон : 095-648-97-78. Буду дуже вдячний", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити