image
 |  7 10 Липня 2019 | 17:11

Неподалік Луцька з'явилась нова ділянка дороги (ФОТО)

Наближаються до завершення роботи на трьох ділянках автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) від Козина до Княгининка, на яких проводиться поточний середній ремонт. На вказаному відрізку дороги, загальною протяжністю 15,05 км, дорожнє покриття вже відновлено.

Сьогодні там закінчили наносити дорожню розмітку, - інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На фінальній стадії й роботи з влаштування тротуарів, яких покладено 654 м.

Уже встановлено 14 із 18 ліхтарів для освітлення пішохідних переходів, облаштовано усі 38 посадкових майданчиків у місцях зупинки громадського транспорту, встановлено 20 автопавільйонів, що більше половини від запланованого.

Читайте також: У Луцьку не розминулися «Москвич» та «Daewoo Lanos»

Попереду ще роботи з підсипання та вирівнювання узбіч, завершення влаштування місцевого проїзду по селу Копачівка та окремі незначні роботи з благоустрою і організації безпеки руху.

Водії, будьте уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт. Ця ділянка шляху як нова, але швидкості перевищувати не варто. Пам’ятайте – на дорозі ще працюють люди!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити