image
 |  0 16 Лютого 2019 | 19:19

Неподалік Рівного напали на 22-річного учасника АТО

Під Рівним (село Зоря) жорстоко побили і пограбували 22-річного хлопця, який є учасником АТО.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Так, в п'ятницю, 15 лютого близько третьої години ночі в квартирі, яку знімав хлопець, пролунав дзвінок. Він відкрив двері, але з порога отримав удар по голові дерев'яною палицею. Продовжуючи бити його руками і ногами, двоє хлопців затягли його в ванну, де завдали удару кухонним ножем в плече.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Волині: життя 6-річного хлопчика обірвалося вмить

Коли ж потерпілий сказав паролі до банківських карток, нападники викрали 100 доларів США, срібний ланцюжок, мобільний телефон, гаманець з картками і значок учасника АТО.

Після того, як злочинці пішли, поранений хлопець сам прийшов до сусідів, які і викликали медиків.

Ті діагностували у нього травму грудної клітини, живота, колото-різану і множинні рани на тілі. Після надання необхідної медичної допомоги, чоловіка відпустили.

Нападниками виявилися 16-ти та 21-річні жителі Зорі. Молодшого з них розшукали вранці за місцем проживання. Виявилося, що він перебував під слідством. 21-річного зловмисника затримали близько 23-ї години поблизу будинку, де він проживає. При ньому поліцейські виявили і вилучили всі крадені речі, крім телефону.

Їм загрожує від семи до 12 років в'язниці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити