image
 |  898 5 Вересня 2024 | 23:31

Нещасний випадок у центрі Луцька: мешканці скаржаться на довгобуд

12-річний хлопець впав із другого поверху недобудови в центрі Луцька. Це сталося на вулиці Світла, 1а. Місце недобудованого спортивно-оздоровчого центру стало улюбленим для молоді. Мама потерпілого просить загородити закинуту будівлю, щоб запобігти нещасним випадкам серед дітей.

У центрі Луцька на вулиці Світла стоїть закинута будівля. У 2010-му році там будували спортивно-оздоровчий центр, але будівництво так і не завершили. Нещодавно тут стався нещасний випадок, про що нагадують сліди крові на бетоні.

Усе почалося, коли 12-річні хлопці вирішили навідатися до приміщення. Біда сталася на металевих рейках, де мали б бути сходи. З них дитина полетіла вниз.

«Хлопці сиділи на третьому поверсі. Але син зірвався з рейок другого поверху, коли вже спускався, і вдарився головою об бетон. Спочатку злазив однокласник, а після нього він, адже був тут вперше», – розповіла мама потерпілого Віолетта Фадєєва.

Жінка каже: якби впав із третього поверху, то не вижив би. Сина Романа знайшли медики.

«Хлопчик, який із ним був, на щастя, викликав швидку допомогу, а вже потім втік. Якби та дитина злякалася, то тут навряд би хтось шукав мого сина», – зазначила Віолетта Фадєєва.

«20 серпня о 18:51 надійшло звернення щодо падіння з висоти. Викликав бригаду свідок. Медики по приїзду знайшли дитину 12-ти років. З діагнозом кататравма її доставили в обласну дитячу лікарню», – поінформував представник Волинського центру екстреної меддопомоги Станіслав Лінік.

Уже в лікарні мама хлопчика дізналася, як він побився, коли впав. У дитини – відкрита черепно-мозкова травма, перелом лобової кістки до орбіти ока, забій головного мозку, інші численні забої. Хлопця чекає лікування та довготривала реабілітація.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити