image
 |  286 1 Вересня 2024 | 19:07

Німецькі волонтери із Цвікау привезли на Волинь гуманітарну допомогу

Минулого тижня до Володимир-Волинської громади вчергове завітав Карл-Ернст Мюллер, голова Асоціації «Партнерство з Україною», разом з членами організації Мартіном Бюттгером, Крістіаном Клостерманном та настоятелем храму Kirchspiel Zwickau Nord Франком Паулі, які продовжують підтримувати громаду та її мешканців, повідомляють на фейсбук-сторінці відділу міжнародної діяльності та туризму.

Про це пише Слово правди.

Гості з міста-побратима Цвікау привезли чергову гуманітарну допомогу. Центр позашкільної освіти отримав ще один музичний інструмент, який допоможе дітям розвивати свої таланти. Лікарні було передано необхідне медичне приладдя, одному з дитсадків – іграшки та велосипеди, територіальному центру соціального обслуговування – милиці, ходунки та медичні засоби, які значно полегшать життя літнім людям. ️Крім цього, німецькі гості відвідали церкву Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, яка має дружні зв’язки з церквою Kirchspiel Zwickau Nord в Німеччині. Також вдруге в місті була влаштована благодійна барахолка, яку охоче відвідало багато людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі зменшується кількість вихованців дитсадків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити