image
 |  0 12 Листопада 2018 | 15:50

Низка луцьких будинків залишаються без тепла в оселях (ВІДЕО)

Сім багатоповерхівок Луцька сьогодні - без тепла. Опалювальний сезон у них не відновили через пориви підземних тепломереж. Бригади ДКП «Луцьктепло» ліквідовують аварії на проспектах Перемоги та Волі, вулиці Вороніхіна. Луцькі ж школи, лікарні та дитсадки обігріваються повністю.
Начальник 1-го теплового району Вадим Безносиков розповів, що аварія трапилася минулого тижня. Зараз комунальники шукають способи відновлення тепломережі під проїжджою частиною.
«Дорогу ми не риємо, там труба в гільзі. Гільза – діаметром 500 міліметрів. Тут дуже багато комунікацій: є газ, є кабель силовий і кабель освітлення іде. Будемо старатися під ними протягувати труби і протягувати на ту сторону, на ту камеру, що на Перемоги, 3. І так будемо з'єднуватись.
Без тепла приміщення «досафу», Перемоги, 3 і Перемоги, 1А. Будемо старатися закінчити роботи якнайшвидше», – розповів Вадим Безносиков.
Опалювальний сезон у Луцьку не відновили у семи багатоповерхівках, розповів головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський. Окрім проспекту Перемоги не обігріваються квартири в деяких будинках на проспекті Волі та вулиці Вороніхіна.
Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити