image
 |  0 10 Лютого 2020 | 17:09

Носитиме браслет: волонтерці Марусі Звіробій обрали запобіжний захід

Волонтерку Марусю Звіробій (справжнє ім’я Олена Біленька) відпустили під особисте зобов'язання, вона має носити електронний браслет. Її підозрюють у погрозі вбивством президенту Володимиру Зеленському.

Про це заявили під час засідання Печерського райсуду Києва, - пише Громадське.

Звіробій зобов'язали носити електронний браслет та здати закордонний паспорт. Запобіжний захід діє до 9 квітня.

Також волонтерка має за кожною вимогою прибувати до слідчого, прокурора чи до суду, не виїжджати за межі Києва та Київської області без дозволу, повідомляти про зміну проживання та у випадку працевлаштування, про зміну роботи.

Під час засідання Маруся Звіробій запевнила, що не змовлялася з депутаткою від «Європейської Солідарності» Софією Фединою погрожувати президенту Володимиру Зеленському. Вони просто закликали його бути обачним.

Читайте також: З’явилися подробиці про стан здоров’я українця, зараженого коронавірусом

Нагадаємо, 6 листопада 2019-го ДБР відкрило провадження щодо висловлювань народної депутатки від «Європейської Солідарності» Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій про президента Володимира Зеленського.

Приводом для провадження стала трансляція Федини та Звіробій у Facebook з кав’ярні у Львові, де вони з використанням ненормативної лексики розкритикували спілкування Зеленського з добровольцями у Золотому на Донбасі.

Депутатка додала, що «там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити