image
 |  2 25 Січня 2021 | 14:37

Нова схема від уряду Шмигаля на догоду олігархам, - депутат Луцькради про компенсації за електроенергію

Нова схема від уряду Шмигаля на догоду олігархам. Ось так можна назвати проект постанови, яким передбачається компенсації за скасування пільг.

Таку думку висловив на сторінці у facebook депутат Луцькради від ВО "Свобода" Михайло Щур.

"Правда слід зразу зазначити, що планують компенсувати лише за електроопалення і лише для тих споживачів, хто не отримує субсидій. Але що фактично передбачено проєктом цієї постанови? А нею передбачено, що олігархи - власники обленерго отримають спочатку 100% оплати за електоенергію від населення, а потім ще й компенсацію з держбюджету. І цю компенсацію не треба одразу віддати людям, а зарахувати на їх особисті рахунки споживачів як таку собі авансову оплату за майбутнє споживання електроенергії. Тобто, в зимовий період, коли ціни на енергоносії найвищі, олігархам надійдуть таку собі передоплату за майбутні послуги. Мало того, олігархи автоматично отримують страхування від неплатежів від населення", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Були ті, які виживали, навіть коли самі лікарі не вірили в це, або Закулісся Волинської інфекційної лікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити