image
 |  0 3 Серпня 2018 | 15:04

«Нова» влада розкрадає заблоковані кошти команди Януковича

1,5 млрд доларів колишньої  команди Януковича , які заблоковані на сьогоднішній момент стали об’єктом корупційного розкрадання представниками нової влади, зазначив Руслан Бортник, коментуючи питання про те, що досі нічого з виведених з України Віктором Януковичем 30-40 млрд доларів не повернуто до держбюджету, Бортник висловив сумнів у тому, чи насправді ці 40 млрд доларів.
Про це повідомляє Медіа Країна.
Нинішня команда є частиною попередньої команди. Просто «матрьошка» перекинулася. По-перше, публічний галас навколо цього питання вигідний як піар для відволікання суспільної уваги. З іншого боку – це спроба «віджати» колишню команду Януковича на гроші, тобто, заробити на них
За словами політолога, незрозуміло, чи були виведені з країни ці 30-40 млрд доларів за неповні чотири роки правління Януковича, — це перша складова цього питання.
«По-друге, навіть ті заблоковані гроші на банківських рахунках колишньої команди Януковича – 1,5 млрд доларів – на сьогоднішній момент стали об’єктом корупційного розкрадання, корупційного «змагання» за ці гроші представниками нової влади, іншими словами, вони розійшлися по кишенях», — зазначає експерт.
На думку політолога, переслідування колишньої команди Януковича нікому не вигідно.
«Нинішня команда є частиною попередньої команди. Просто «матрьошка» перекинулася. По-перше, публічний галас навколо цього питання вигідний як піар для відволікання суспільної уваги. З іншого боку – це спроба «віджати» колишню команду Януковича на гроші, тобто, заробити на них», — пояснює еполітолог.
Раніше міністр юстиції Павло Петренко заявив, що при президентстві екс-диктатора Віктора Януковича з України було виведено від 30-40 млрд доларів, проте досі жодної копійки з цих активів не повернуто до держбюджету.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Порошенко дав державну нагороду псевдонауковцеві з вигаданими регаліями (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити