image
 |  0 7 Липня 2021 | 18:18

Нові нещастя з українцями на будовах у Польщі: двоє померло, третій важко травмувався

Протягом останніх днів у Польщі сталося кілька нещасних випадків з працівниками України, які трудилися на різних будівельних об'єктах.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», внаслідок цих нещасних випадків загинуло двоє чоловіків, а третій важко травмувався.

Зокрема, у середу, 7 липня, під час виконання роботи на будівництві логістичного центру в населеному пункті Бяленжице (Великопольське воєводство) з 15-метрової висоти впав 30-річний працівник з України. Його у важкому стані забрали гелікоптером до лікарні в Позані.

У суботу, 3 липня, внаслідок нещасного випадку при модернізації залізничного мосту в місті Вронки (Великопольське воєводство) загинув 39-річний громадянин України. Чоловіка придавило будівельним домкратом. Реанімували потерпілого протягом 1,5 години, однак це не дало позитивного результату.

У понеділок, 28 червня, у місті Свіноуйшчє (Західнопоморське воєводство) під час будівництва місцевого газового терміналу помер 52-річний працівник з України. Чоловікові раптово стало зле під час робіт із армуванням фундаментної плити. Він упав і втратив свідомість. На місце викликали медиків, які протягом 40 хвилин пробували реанімувати українця, однак їхні зусилля виявилися марними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці рятують Польщу: ZUS має новий рекорд іноземців, які платять внески

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити