image
 |  7 16 Березня 2020 | 23:22

Новим міністром економіки стане екскерівник департаменту в «Сбербанку Росії»

Міністерство економіки України очолить Ігор Петрашко, котрий свого часу очолював Департамент корпоративного бізнесу в "Сбербанк Росії".

Про таке рішення президент Зеленський озвучив під час зустрічі з народними депутатами від фракції "Слуга народу", – пише видання Liga.net із посиланням на свої джерела у цій політичній силі.

Ігор Петрашко у 2004-2007 роках очолював московське, а пізніше – київське представництво компанії Ernst & Young, де керував групою з надання консультаційних послуг із супроводу транзакцій і був партнером.

У 2007-2013 роках – працював в інвестиційній компанії "Трійка Діалог Україна", де очолював інвестиційно-банківське управління і був керуючим директором, а потім став на чолі Департаменту корпоративного бізнесу в "Сбербанк Росії". 

Від квітня 2013 року – працює в агрохолдингу Ukrlandfarming Олега Бахматюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський – в істериці: Рада повинна працювати, не зважаючи на коронавірус

Зеленський назвав також, кого хоче бачити новим Генеральним прокурором України.

На позачерговому засіданні парламенту 17 березня Зеленський має намір внести на посаду генерального прокурора України кандидатуру директори ДБР Ірини Венедиктової.

Ірина Венедиктова на парламентских виборах 2019 була обрана народним депутатом України від партії "Слуга народа", №3 у списку. В серпні 2019 – грудні 2019-го очолювала Комітет Верховної Ради з питань правової політики, а з 28 грудня очолила Державне бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відбулася таємна зустріч з олігархами: про що говорили?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити