image
 |  9 1 Лютого 2022 | 16:39

Новий власник їдальні «Берізка» у Луцьку ухиляється від перевірки об'єкту після реконструкції

Новий власник кафе "Берізка" у Луцьку Віктор Левандовський уникає контактів з представниками відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міськради.

Про стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міськради Владислав Троць розповів, що усі спроби його відомства вийти на контакт з власником "Берізки" провалилися.

"Відділ призначив перевірку по реконструкції "Берізки". Ми намагалися надіслати повідомлення власнику "Берізки", але він уникає нас. Потім ми призначили другу перевірку. Та замовник на об'єкт не прийшов і на контакт не вийшов. Тому ми не маємо можливості провести там перевірку", - сказав Владислав Троць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин, який збив на смерть дівчину, спалив своє авто посеред лісу

"Я просив би поліцію використовувати привід до людей, які будують з порушенням норм. Нехай поліція приведе таких осіб на об'єкт незаконного будівництва. Пропрацюйте це питання. Інакше в нас буде хаос з будівництвом", - порекомендував мер Луцька Ігор Поліщук.

Зазначимо, що власником колишньої їдальні "Берізка" є очільник Волинської обласної територіальної організації партії "Голос" Віктор Левандовський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити