image
 |  182 21 Серпня 2024 | 16:43

Нововолинськводоканал попереджає: за самовільне підключення до води - судитимуться

Мешканців Нововолинська, які уникають зустрічей з працівниками водоканалу, не відчиняють двері контролерам та ігнорують листи-звернення, чекає малоприємний сценарій. Особливо це стосується тих, хто самовільно підключився до центрального водопроводу або каналізації, користуючись послугами без оплати.

Про це інформує ВолиньUA.

Щомісяця працівники водоканалу виявляють недобросовісних споживачів. Минулого тижня кілька мешканців вулиць Західна, Б. Ступки, Сонячна та Космонавтів отримали листи з проханням звернутися до абонентського відділу протягом 10 днів для обстеження їхніх систем водопостачання та водовідведення.

Нововолинськводоканал попереджає: у разі відсутності реакції, справи недобросовісних споживачів будуть передані до суду. Власникам загрожує не тільки чималий штраф за незаконне підключення, але й необхідність сплати судових витрат.

Водоканал налаштований на конструктивний діалог і закликає мешканців не ігнорувати повідомлення, щоб уникнути неприємностей та вирішити питання мирним шляхом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити